Νο1 κατασκευάστρια εταιρεία ποδηλάτων ισορροπίας

Τα καλύτερα ποδήλατα ισορροπίας της αγοράς που έχουν βραβευτεί για την καινοτομία και την εργονομία τους!
 
 
Μετά την εμφάνιση μας στο δημοφιλές πρόγραμμα του BBC "Dragons Den" και μετά απο ώρες συζήτησης απέκτησε δύο πολύ μεγάλους επενδυτές!
 
Τα βραβεία που λάβαμε είναι απο σημαντικούς οργανισμούς αλλά και απο καταναλωτές ως καλύτερο παιχνίδι για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών, καλύτερο προϊόν, για την ασφάλεια και για τον σχεδιασμό τους.
  
Το ανώτερο βραβείο που έχουμε πάρει είναι το Royal Seal of Approval, το 2015, στο Παλάτι του Μπακινγχαμ που μας δόθηκε η υψηλότερη τιμή, από τη Βασίλισσα Ελίζαμπεθ ΙΙ, ως αναγνώριση για την ξεχωριστή μας επίδοση στο Διεθνές Εμπόριο και την Παγκόσμια Ανάπτυξη της εταιρείας μας. 
Το ποδήλατο ισορροπίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθει το παιδί ποδήλατο!
 
Ξεκινώντας σε ένα ποδήλατο ισορροπίας τα παιδιά αναπτύσσουν δεξιότητες ισορροπίας χωρίς να χρειαστεί να κάνουν πετάλι. Μαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους και μετά το ποδήλατο.
 
 
 
Νιώθουν ασφάλεια κατακτώντας την ισορροπία τους και γίνονται πιο δυνατά. Η σκέψη και μόνο οτι καταφέρνουν κάτι που στην αρχή μοιάζει δύσκολο τα κάνει να γεμίζουν αυτοπεποίηθηση.
Ένα παιδί χρειάζεται το "σπρώξιμο" και την καθοδήγιση απο τους γονείς αλλά θέλει να πετύχει μόνο του.
 
Έτσι και στο ποδήλατο ισορροπίας, το  παιδί στην αρχή θέλει το κράτημα της σέλας και το σπρώξιμο αλλά με τον καιρό θα τα χρειάζεται όλο και λιγότερο. Ξεκινώντας, θα πατάει τα ποδαράκια του, σιγά σιγά θα τα αφήνει ένα ένα και τελικά και θα τα σηκώνει μαζί.
 
Ένα παιδί που ξεκινάει απο μικρή ηλικία να αποκτήσει ισορροπία καλλιεργεί και το μυαλό του αφου μπαίνει στη διαδικασία να ελέγξει το σώμα του και έτσι δυναμώνει πνευματικά αλλά και σωματικά.
 
 
Τα ποδήλατα ισορροπίας της Kiddimoto έχουν διαθέτουν τις παρακάτω κατηγορίες:
 
Super Juniorμεταλλικός σκελετός, πολύ ελαφριάρυθμιζόμενη θέσηλάστιχα με αέραπου δεν τρυπιούνται εύκολα. 
Super Junior Maxφρένο για το πίσω τροχό για μεγαλύτερη ασφάλεια, μεταλλικό σκελετόελαφρύμε λαβή στο πίσω μέρος της σέλας για να βοηθάει στη καθοδήγηση του παιδιού και ρόδες με αέρα.
 
Kurve: σκελετός απο ατόφιο ξύλο σημύδαςρυθμιζόμενη θέση και ρόδες με αέρα.
BMX-Mountain bike: πολύ ασφαλές ποδήλατο, με σκελετό αλουμινίουελαφρύρυθμιζόμενη θέσηρόδες με αέρα.
 
Superbike: Όχι απλά ποδήλατο, αλλά η πρώτη του μηχανή! Φτιαγμένο απο ατόφιο ξύλοασφαλές στην οδήγιση, και με μοναδικό design.
 Δείτε το βίντεο για τα ποδήλατα ισορροπίας
  
 Η Kiddimoto διαθέτει και σειρά απο πατίνια βραβευμένα για τη καινοτομία τους.
Εκτός απο τα ποδήλατα ισορροπίας η Kiddimoto διαθέτει και τα πιο ασφαλή Κράνη και Γάντια  για να προστατεύουν τα χέρια του παιδιού σας.
Μπορείτε επίσης να δείτε τη συλλογή απο κουδουνάκια και κόρνες και σακίδια πλάτης.