Επιστροφές

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στo Kiddimoto.gr είναι υψηλής ποιότητας και καινοτομίας. Η επιλογή των προϊόντων μας γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στη ποιότητα. Σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την αγορά σας, σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας στο ακέραιο.

Τα χρήματα επιστρέφονται και παρακρατούνται μόνο τα μεταφορικά έξοδα για την αποστολή των προϊόντων - όχι για την επιστροφή. Παρακαλούμε η επιστροφή να γίνεται στη συσκευασία των προϊόντων και να μας στέλνετε και την απόδειξη που έχετε λάβει με την παραγγελία σας για να μπορούμε να την ακυρώσουμε.


Ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε την περιήγηση στις σελίδες μας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση στο τηλέφωνο 210 3422583, στο mail μας info@a-play.gr, στη σελίδα μας στο facebook.


Το Kiddimoto λειτουργεί ως eshop και όχι ως φυσικό κατάστημα πώλησης. Αν ωστόσο επιθυμείτε να παραλάβετε προσωπικά την παραγγελία σας, μπορείτε να μας καλέσετε και να περάσετε από την αποθήκη μας που βρίσκεται στο Βοτανικό, οδός Αμφιπόλεως 11, Στάση Μετρό Κεραμεικός.